PERSBERICHTEN VAN KFCBLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE KFC NIEUWS!


image
  • Inhoudsopgave
  • Zinger Hot Wings, finger licking good en vanaf nu met Beter Leven keurmerk
  • KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk
  • KFC en Rotterdams streetwear merk Banlieue introduceren capsule collectie mét iconische bucket
  • KFC introduceert SmartBins bij overgang naar herbruikbaar servies in Nederland
  • Lee Towers nieuwe stem van KFC
  • KFC breidt uit naar Nieuwegein
  • KFC opent vierde locatie in Den Haag
  • KFC opent de deuren in het Haarlemse Schalkwijk

Zinger Hot Wings, finger licking good en vanaf nu met Beter Leven keurmerk

Amsterdam, 20 februari 2024 - Vanaf vandaag worden Zinger Hot Wings, het populairste gerecht van Kentucky Fried Chicken (KFC), bereid met kippenvlees dat het 1 ster Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming draagt. Na diverse tijdelijke gerechten met het duurzaamheidskeurmerk, is het voor het eerst dat een product op het vaste KFC-menu gecertificeerd is met 1 ster Beter Leven.

Volgende stap

Het besluit om de KFC-klassieker aan te bieden onder het duurzaamheidskeurmerk van de Dierenbescherming, is voor de restaurantformule een volgende stap op het gebied van dierenwelzijn. Zo tekende de fastfoodketen als eerste in de fastfood industrie de European Better Chicken Commitment. Daarbij voerde KFC al eerder tijdelijke gerechten met 1 ster Beter Leven kippenvlees. De bekende buckets, kipburgers, wraps en salades zijn in alle restaurants beschikbaar als vegetarische variant. 

Programmamanager Marijke de Jong van het Beter Leven Keurmerk bij de Dierenbescherming noemt het besluit betekenisvol voor het welzijn van vleeskuikens: “We zijn heel blij met de stap van KFC dat als eerste grote fastfood bedrijf diervriendelijker kip op de kaart heeft gebracht. Het is positief dat KFC delen van de diervriendelijkere Beter Leven kippen verkoopt, die anders naar het buitenland zouden gaan. Dit is duurzamer en op deze manier kunnen consumenten, ook als ze buitenshuis eten, diervriendelijker consumeren”.

Tamara van Beelen, Head of Marketing KFC Nederland: “Bij KFC zijn we constant op zoek naar manieren om te verduurzamen. Dat we onze Zinger Hot Wings, het meest geliefde kipgerecht van onze gasten, nu vast op het menu aanbieden met het 1 ster Beter Leven keurmerk is een mijlpaal in ons streven een diervriendelijker aanbod te voeren. Ook zijn we gemotiveerd om te onderzoeken welke andere vaste KFC-kipgerechten in de toekomst bereid kunnen worden met 1 ster Beter Leven vlees.” 

Zinger Hot Wings gemaakt van 1 ster Beter Leven kip zijn per vandaag verkrijgbaar in alle restaurants en via bezorgpartners Thuisbezorgd.nl en Uber Eats. 

NOOT VOOR DE REDACTIE. NIET VOOR PUBLICATIE. 

Over KFC Nederland

Sinds 1972 opereert de Amerikaanse formule van kiprestaurants, Kentucky Fried Chicken, in Nederland. Inmiddels telt Nederland 91 KFC-restaurants. Iedere dag worden de kip en de vegetarische opties door de KFC-koks vers bereid. Nog steeds naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders. Naast de focus op het product en het verder uitbreiden van het aantal restaurants, is er in de bedrijfsvoering van de restaurantformule veel aandacht voor de ontwikkeling van alle medewerkers. 

Over Collins Foods Europe

Collins Foods Limited is met 57 KFC-restaurants de master franchisepartner van KFC Nederland. Een sociale werkgever mag Collins absoluut genoemd worden. Binnen de restaurants is bijna 90 procent van het management intern doorgegroeid. Naast de focus op interne doorgroeimogelijkheden biedt Collins haar medewerkers ondersteuning op vele vlakken. Voor studenten wordt rekening gehouden met schooldagen, zodat hun bijbaantje perfect combineert met school of universiteit. Verder studeren jaarlijks ongeveer 50 medewerkers aan de KFC-Academy via regelingen van Collins, werken én een mbo- of hbo-diploma halen is zo dus mogelijk!

werkenbijkfc.nl/alle-vacatures

KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Amsterdam, 7 augustus 2023 - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun favoriete KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant. Het filiaal is het eerste KFC-restaurant in Cuijk. Buckets en kipburgers langs de A73

Sinds vorige maand kunnen bezoekers van KFC Cuijk kennismaken met de versbereide kip van KFC, die traditiegetrouw volgens het originele recept uit 1939 op smaak wordt gebracht met de kenmerkende 11 Herbs & Spices. De bekende buckets, kipburgers, wraps en salades, zijn sinds vorige jaar in alle KFC-restaurants ook beschikbaar als vegetarische variant met Veggie tenders, een innovatie in samenwerking met vleesvervangermerk Quorn, ook voorzien van de authentieke 11 Herbs & Spices kruidenkorst.

KFC brengt mensen samen; een bucket eet je immers niet alleen. Ook is iedereen, ongeacht iemands achtergrond, welkom - als gast en werknemer. “We zijn ontzettend blij dat we Cuijk kennis kunnen laten maken met KFC.  KFC is een plek voor iedereen. Vrachtwagenchauffeurs en miljonairs eten bij ons samen aan één tafel. We heten iedereen van harte welkom in het restaurant. Precies zoals Colonel Sanders zou doen”, licht Dominic Colgan, KFC Area Manager, toe.Werken bij KFC

KFC is een plek waar je kan leren en groeien. Het nieuwe restaurant creëert meer dan veertig banen in Cuijk en is nog op zoek naar personeel om een deel van die banen in te vullen. Alle KFC-werknemers krijgen, mede door de opleidingsmogelijkheden die  KFC biedt, de kans om waardevolle vaardigheden en een sterk netwerk op te bouwen. Openstaande vacatures van KFC Cuijk en andere KFC-restaurants zijn te vinden op werkenbijkfc.nl/alle-vacatures.

Het restaurant van 234 vierkante meter, waar 71 mensen binnen en nog eens 48 kipliefhebbers op het terras kunnen plaatsnemen, is van maandag tot en met zaterdag geopend van 11:00 tot 23:00. KFC Cuijk is te vinden langs de A73 bij Cuijk aan de Raamweg nummer 1A.

NOOT VOOR DE REDACTIE. NIET VOOR PUBLICATIE.

Over KFC Nederland

Sinds 1972 opereert de Amerikaanse formule van kiprestaurants, Kentucky Fried Chicken, in Nederland. Inmiddels telt Nederland 88 KFC-restaurants. Iedere dag worden de kip en de vegetarische opties door de KFC-koks vers bereid. Nog steeds naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders. Naast de focus op het product en het verder uitbreiden van het aantal restaurants, is er in de bedrijfsvoering van de restaurantformule veel aandacht voor de ontwikkeling van alle medewerkers.
kfc.nl

Over EG Group
EG Group is een internationaal bedrijf met tankstations en restaurants in onder andere de Benelux, Frankrijk, Italië, UK, Duitsland, de Verenigde Staten en Australië. Het bedrijf richt zich op het aanbod van Convenience en Food To Go producten die onze klanten voorzien in hun behoefte “on the road”.


eg.group/nl

Voor meer informatie of interviewverzoeken, neem contact op:

Ovide Agency (PR-bureau) // Nishana Kathiravetpillai
kfc@ovide.agency
+31 (0)6588845998

KFC en Rotterdams streetwear merk Banlieue introduceren capsule collectie mét iconische bucketRotterdam, 25 juli 2023 - KFC en streetwear merk Banlieue brengen samen een exclusieve collectie uit. Centraal in de capsulecollectie staat het herkenbare design van het populaire Rotterdamse streetwear merk Banlieue. De collectie bestaande uit een iconische herbruikbare KFC + Banlieue bucket en KFC + Banlieue t-shirt is vanaf vandaag te koop voor fans en liefhebbers van beide merken.

TAKING OVER THE STREETS

De samenwerking tussen KFC en Banlieue werd afgetrapt door de takeover van vijf KFC-restaurants. De restaurants in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag waren het spreekwoordelijke canvas van Rotterdamse graffiti-kunstenaar JEEJ. Hetzelfde ontwerp is terug te vinden op een herbruikbare KFC-bucket en t-shirts die de restaurantformule in samenwerking met fashionlabel Banlieue voor een gelimiteerde tijd uitbrengt. De shirts, die ook worden gedragen door de team members van de restaurants, zijn exclusief online te koop. De opbrengsten van deze verkoop gaan naar de Banlieue Foundation. Deze stichting helpt mensen van alle leeftijden om hun plek te vinden in de samenleving. Door middel van sport, kunst en cultuur worden jongeren gestimuleerd om diverse uitlaatkleppen te verkennen en rolmodellen te ontmoeten. De KFC + Banlieue buckets, gevuld met 22 Hot Wings, zijn alleen te koop in de restaurants in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag*.

TAKING OVER THE STREETS

De samenwerking tussen KFC en Banlieue werd afgetrapt door de takeover van vijf KFC-restaurants. De restaurants in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag waren het spreekwoordelijke canvas van Rotterdamse graffiti-kunstenaar JEEJ. Hetzelfde ontwerp is terug te vinden op een herbruikbare KFC-bucket en t-shirts die de restaurantformule in samenwerking met fashionlabel Banlieue voor een gelimiteerde tijd uitbrengt. De shirts, die ook worden gedragen door de team members van de restaurants, zijn exclusief online te koop. De opbrengsten van deze verkoop gaan naar de Banlieue Foundation. Deze stichting helpt mensen van alle leeftijden om hun plek te vinden in de samenleving. Door middel van sport, kunst en cultuur worden jongeren gestimuleerd om diverse uitlaatkleppen te verkennen en rolmodellen te ontmoeten. De KFC + Banlieue buckets, gevuld met 22 Hot Wings, zijn alleen te koop in de restaurants in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag*.KFC + BANLIEUE BUCKET
De capsulecollectie van de twee merken, die beide hun roots vinden in Rotterdam, markeert het einde van het gebruik van wegwerp plastic in KFC-restaurants. Vandaar dat een limited edition herbruikbare KFC + Banlieue bucket niet kan ontbreken in deze capsule collectie. De gelukkigen die snel handelen en één van de buckets hebben bemachtigd, kunnen met deze herbruikbare bucket tot en met eind september naar een van de KFC’s  om deze opnieuw met korting te laten vullen bij hun bestelling.KFC + Banlieue X 7FEST
Afgelopen weekend maakte een select groepje mensen kennis met de capsule collectie tijdens een soft launch evenement op het festival 7Fest (o.a. opgericht door artiest Frenna) in Den Haag. KFC en Banlieue namen de artiesten lounge van het festival volledig over. Deze was volledig in de stijl van de capsule collectie en uiteraard konden artiesten en entourage rekenen op KFC kip, vegetarische burgers én de limited buckets.NOOT VOOR DE REDACTIE. NIET VOOR PUBLICATIE.


Over KFC Nederland

Sinds 1972 opereert de Amerikaanse formule van kiprestaurants, Kentucky Fried Chicken, in Nederland. Inmiddels telt Nederland 88 KFC-restaurants. Iedere dag worden de kip en de vegetarische opties door de KFC-koks vers bereid. Nog steeds naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders. Naast de focus op het product en het verder uitbreiden van het aantal restaurants, is er in de bedrijfsvoering van de restaurantformule veel aandacht voor de ontwikkeling van alle medewerkers. Voor meer info check kfc.nl

Over Banlieue

Sinds de oprichting in 2014, creëert lifestyle merk Banlieue kwaliteitskleding die trouw is aan de culturele roots en de Rotterdamse buurten waarin oprichters Sinan Karaca, Levie Merckens en Richard Lopes Mendes zijn opgegroeid. Banlieue kenmerkt zich door een rauwe en authentieke stijl en neemt hierin altijd op een eigen wijze de community mee om levenslange herinneringen te maken. Voor meer info check clandebanlieue.com

Voor meer informatie of interviewverzoeken, neem contact op:

Ovide Agency (PR-bureau) // Sam Lakker
kfc@ovide.agency
+31 (0)6 38107508

KFC introduceert SmartBins bij overgang naar herbruikbaar servies in Nederland

Uitrol SmartBins in alle KFC-restaurants om hergebruik bekers te stimuleren 

Amsterdam, 5 juli 2023 -  KFC is gestart met de landelijke uitrol van zogenaamde SmartBins. Hier kunnen  gasten  zelf hun herbruikbare bekers inleveren en zo het betaalde statiegeld via Tikkie direct terug krijgen op hun rekening. Sinds afgelopen weekend kunnen gasten bij KFC kiezen voor herbruikbare bekers. De SmartBins en het innovatieve ‘geld terug systeem’ worden in samenwerking met het Rotterdamse PackBack bij alle 88 restaurants van KFC  in Nederland geïnstalleerd.Samen voor minder plastic
Sinds 27 juni  biedt KFC herbruikbare bekers aan voor hun drankjes, milkshakes en ijsjes. Gasten betalen €1,50 statiegeld op de beker, die ze bij het retourneren weer terugkrijgen. De bekers kunnen bij alle KFC restaurants in Nederland kosteloos ingeleverd worden, zolang dit binnen één week na aankoop gebeurt. Om het gebruik van deze herbruikbare bekers zo gemakkelijk mogelijk te maken voor KFC-gasten, is de restaurantketen begonnen met de uitrol van SmartBins en het simpele ‘geld terug systeem’ van PackBack in alle filialen.

Volgens de planning zijn vanaf het najaar in alle KFC-restaurants SmartBins beschikbaar. Bij KFC-restaurants waar in de tussentijd nog geen SmartBins aanwezig zijn, kunnen gasten hun herbruikbare bekers inleveren bij de kassa. De ingeleverde bekers worden vervolgens professioneel gewassen en klaargemaakt om opnieuw gasten blij te maken met een drankje, ijsje of milkshake. Zo zorgt KFC samen met hun gasten voor minder afval en een fingerlickin’ good restaurant-ervaring. Overigens kunnen bezoekers van de  KFC, tot het verbod op plastic ingaat per 1 januari 2024, nog steeds kiezen voor wegwerpbekers. Hiervoor betalen ze dan een toeslag van 15 cent.

Tamara van Beelen, Senior Marketing Manager Communications KFC: “We blijven constant op zoek naar manieren om onze restaurants verder te verduurzamen. Voor ons is het daarbij belangrijk dat de restaurantervaring voor alle gasten hetzelfde blijft. Met de uitrol van de SmartBins zetten we weer een belangrijke extra stap zodat we samen met onze gasten  voor minder plastic afval zorgen.”

Tine Bakia, CEO PackBack: “Het gezamenlijke doel is om zo veel mogelijk bekers weer terug te krijgen. Onze focus ligt daarom op data en slimme technologie door de circulaire keten om hergebruik zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Met Tikkie als één van onze statiegeldmodellen, ondersteunen wij KFC in een naadloze transitie naar hergebruik.NOOT VOOR DE REDACTIE. NIET VOOR PUBLICATIE

Over KFC Nederland

Sinds 1972 opereert de Amerikaanse formule van kiprestaurants, Kentucky Fried Chicken, in Nederland. Inmiddels telt Nederland 88 KFC-restaurants. Iedere dag worden de kip en de vegetarische opties door de KFC-koks vers bereid. Nog steeds naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders. Naast de focus op het product en het verder uitbreiden van het aantal restaurants, is er in de bedrijfsvoering van de restaurantformule veel aandacht voor de ontwikkeling van alle medewerkers. Voor meer info check kfc.nl

Voor meer informatie of interviewverzoeken, neem contact op:

Ovide Agency (PR-bureau) // Gijs Moonen
kfc@ovide.agency
+31 (0)6 28560293

Lee Towers nieuwe stem van KFC

Amsterdam, 28 februari 2023 - Hij is de stem van Rotterdam. Met zijn lijflied You’ll never walk alone zorgt Lee Towers voor een lach en een traan in de Kuip, bij concerten en de marathon in zijn stad. Vanaf nu is het icoon uit Rotterdam óók de stem van KFC in Nederland. In de nieuwe campagne van bureau Truus voor KFC, heeft de wereldberoemde Colonel Sanders daardoor een heel bijzondere stem. Het unieke bronzen stemgeluid van Lee Towers zal voortaan iedereen aanspreken bij de tv-reclames en radiospotjes van KFC.

Alternate text

Jouw smaak

In de soundtrack van de nieuwste tv reclame hoor je Lee Towers, bijgestaan door een rapper, over de keuzes, smaken en voorkeuren van jong en oud. De boodschap? Wat je ook wil, wat je smaak ook is, ze hebben het bij KFC. Naast deze reclame is Lee Towers ook de vaste voice-over van Colonel Sanders in alle video- en radiocommercials van KFC.

Japie Stoppelenburg, Creative Director en oprichter van Truus: “Lee is een iconische oer-Nederlandse held met een herkenbaar geluid. Maar nog belangrijker is dat zijn stem generaties overstijgt; hij is geliefd bij jong én oud. We zijn supertrots op onze samenwerking, en zijn deelname aan de nieuwe campagne maakt hem volgens mij nóg cooler.”

De nieuwste tv reclame van KFC met Lee Towers is gelijk het nieuwste wapenfeit van Truus als lead agency. Het creatieve bureau is vanaf dit jaar verantwoordelijk voor strategisch advies, positionering, lokale campagnes, social media en activaties van KFC in Nederland.

https://www.youtube.com/watch?v=X3N_BQejFWs

Campagne credits
Client: KFC
Advertising agency: Truus
Production agency: Studio Beng Beng
Sound design: Soundcircus
PR: Ovide Agency


NOOT VOOR DE REDACTIE. NIET VOOR PUBLICATIE.

Over KFC Nederland

Sinds 1972 opereert de Amerikaanse formule van kiprestaurants, Kentucky Fried Chicken, in Nederland. Inmiddels telt Nederland 88 KFC-restaurants. Iedere dag worden de kip en de vegetarische opties door de KFC-koks vers bereid. Nog steeds naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders. Naast de focus op het product en het verder uitbreiden van het aantal restaurants, is er in de bedrijfsvoering van de restaurantformule veel aandacht voor de ontwikkeling van alle medewerkers.

kfc.nl

Over Truus

Truus maakt reclame die gezien, herinnerd en besproken wordt. Niet alleen door collega's en branchegenoten, maar belangrijker nog: op een willekeurige verjaardagsborrel in Alphen aan den Rijn. Werk dat betrekking heeft op het grootste deel van Nederland. Betekent dat dat ze een ouderwets traditioneel bureau zijn? Helemaal niet; de grote massa kijkt ook steeds minder TV, verdoet zijn uren op TikTok en snapt marketing beter dan ooit. Truus werkt met een team van 40 mensen, ook voor klanten als Netflix, Sixt en Philips.
truus.co

Voor meer informatie of interviewverzoeken, neem contact op:

Ovide Agency (PR-bureau) // Gijs Moonen
kfc@ovide.agency
+31 (0)6 28560293

KFC breidt uit naar Nieuwegein

'We hopen nog nieuwe collega’s binnen het team te mogen verwelkomen’ 

Amsterdam, 30 december 2022 - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met een eerste vestiging in Nieuwegein. Het restaurant is een van de horecagelegenheden van het nieuwe circulaire foodcourt langs de A27 op industrieterrein Het Klooster. De vestiging is nog op zoek naar enthousiaste kip- en vegaliefhebbers die zich willen aansluiten bij de KFC-familie. Gasten kunnen vanaf gisteren zowel in het restaurant als bij de drive-thru terecht voor hun favoriete KFC-gerechten. 

Alternate text

Vanaf donderdag 29 december kunnen bezoekers van KFC Nieuwegein kennismaken met de versbereide kip van KFC. Het compleet nieuwe restaurant biedt 80 zitplaatsen voor gasten. Gelegen tussen de A27 en Het Lekkanaal nodigt het restaurant ook automobilisten uit om hun favoriete KFC-gerechten af te halen bij de drive-thru.

KFC Nieuwegein is deel van het nieuwe foodcourt op industrieterrein Het Klooster. Bij de bouw van het foodcourt is gebruik gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen. Zo is het hele foodcourt ingericht met groene terreinen en terrassen, volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen en LED-verlichting. Het nieuwe KFC-restaurant is volgens dezelfde duurzaamheidsprincipes gebouwd. Ook zullen de restaurantmedewerkers werken volgens protocollen die erop gericht zijn het milieu zo min mogelijk te belasten.

Buckets en kipburgers
Bij de nieuwe vestiging vinden gasten kenmerkende KFC-gerechten die traditiegetrouw volgens het originele recept uit 1939 met de 11 Herbs & Spices op smaak worden gebracht. De bekende buckets, kipburgers, wraps en salades, zijn sinds 31 mei in alle KFC-restaurants ook beschikbaar als vegetarische variant. Hierbij wordt kip vervangen door Veggie tenders; een innovatie in samenwerking met vleesvervangerproducent Quorn en gecoat in de kenmerkende 11 Herbs & Spices kruidenkorst.

“Wij zijn erg trots dat we met de opening van ons nieuwe KFC-restaurant niet alleen deel zijn van het groene en uitnodigende foodcourt, maar nu ook de inwoners en bezoekers van Nieuwegein kunnen laten kennismaken met onze heerlijke kip- en vegaproducten. We kijken ernaar uit om iedereen te ontvangen en hopen nog nieuwe collega’s binnen het team mogen verwelkomen”, zegt Hans Miete, CEO van Collins Foods, master franchise en de grootste franchisepartner van KFC Nederland.Werken bij KFC 

KFC is een plek waar je kan leren en groeien. Het nieuwe restaurant creëert meer dan vijftig banen in Nieuwegein en is nog op zoek naar personeel om een deel van die banen in te vullen. KFC Nieuwegein zoekt onder meer naar shift leaders, die helpen het restaurant op de kaart te zetten, en koks om met de unieke 11 Herbs & Spices de lekkerste producten te bereiden voor gasten. Alle KFC-werknemers krijgen, mede door de opleidingsmogelijkheden die KFC biedt, de kans om waardevolle vaardigheden en een sterk netwerk op te bouwen. Openstaande vacatures van KFC Nieuwegein en andere KFC-restaurants zijn te vinden op werkenbijkfc.nl/alle-vacatures.

KFC Nieuwegein is te vinden op bedrijventerrein Het Klooster aan Arsenaaldok 1. Dagelijks kunnen gasten in het restaurant tussen 11:00 en 00:00 genieten van KFC-gerechten. De drive-thru hanteert dezelfde openingstijden, met uitzondering van vrijdagen en zaterdagen waarop de drive een uur langer (tot 01:00) open is.

NOOT VOOR DE REDACTIE. NIET VOOR PUBLICATIE.

Over KFC Nederland

Sinds 1972 opereert de Amerikaanse formule van kiprestaurants, Kentucky Fried Chicken, in Nederland. Inmiddels telt Nederland 88 KFC-restaurants. Iedere dag worden de kip en de vegetarische opties door de KFC-koks vers bereid. Nog steeds naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders. Naast de focus op het product en het verder uitbreiden van het aantal restaurants, is er in de bedrijfsvoering van de restaurantformule veel aandacht voor de ontwikkeling van alle medewerkers.
kfc.nl

Over Collins Foods Europe

Collins Foods Limited is met 48 KFC-restaurants de master franchisepartner van KFC Nederland. Een sociale werkgever mag Collins absoluut genoemd worden. Binnen de restaurants is bijna 90 procent van het management intern doorgegroeid. Naast de focus op interne doorgroeimogelijkheden biedt Collins haar medewerkers ondersteuning op vele vlakken. Voor studenten wordt rekening gehouden met schooldagen, zodat hun bijbaantje perfect combineert met school of universiteit. Verder studeren jaarlijks ongeveer 50 medewerkers aan de KFC-Academy via regelingen van Collins, werken én een mbo- of hbo-diploma halen is zo dus mogelijk!

werkenbijkfc.nl/alle-vacatures

Voor meer informatie of interviewverzoeken, neem contact op:

 

Ovide Agency (PR-bureau) // Nishana Kathiravetpillai
kfc@ovide.agency
+31 (0)6588845998

KFC opent vierde locatie in Den Haag

Nieuw restaurant opent deuren in Haagse Stationsbuurt 

Amsterdam, 28 december 2022 - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een vierde filiaal in de Hofstad. Op een steenworp van Holland Spoor, het oudste station van Den Haag, kunnen kip- en vegaliefhebbers vanaf vandaag in het compleet nieuwe restaurant genieten van hun favoriete KFC-gerechten. 

Alternate text

Buckets en kipburgers in de Stationsbuurt


Vanaf woensdag 28 december kunnen bezoekers van KFC Den Haag Stationsweg kennismaken met de versbereide kip van KFC, die traditiegetrouw volgens het originele recept uit 1939 met de kenmerkende 11 Herbs & Spices op smaak wordt gebracht. De bekende buckets, kipburgers, wraps en salades, zijn sinds 31 mei in alle KFC-restaurants ook beschikbaar als vegetarische variant. Hierbij wordt kip vervangen door Veggie tenders; een innovatie in samenwerking met vleesvervanger Quorn en gecoat in de kenmerkende 11 Herbs & Spices kruidenkorst.

“De Haagse Stationsbuurt is een prachtige locatie waar we met veel trots ons nieuwste restaurant openen. We kijken ernaar uit om ook op deze plek in Den Haag KFC-fans te ontvangen. Zowel nieuwe medewerkers als gasten, iedereen is welkom aan de Stationsweg.”, zegt Hans Miete, CEO van Collins Foods, master franchise en de grootste franchisepartner van KFC Nederland.

In het restaurant, waar echte koks iedere dag verse kip bereiden, gaan meer dan veertig mensen aan de slag. De vestiging is nog op zoek naar extra personeel. Alle openstaande vacatures zijn te vinden op werkenbijkfc.nl/alle-vacatures.

KFC Den Haag Stationsweg is te vinden in de Stationsbuurt aan de Stationsweg nummer 170.

Het restaurant met 36 zitplaatsen binnen en 70 zitplaatsen buiten is van maandag tot zondag geopend van 10:00 tot 23:00.NOOT VOOR DE REDACTIE. NIET VOOR PUBLICATIE.

Over KFC Nederland

Sinds 1972 opereert de Amerikaanse formule van kiprestaurants, Kentucky Fried Chicken, in Nederland. Inmiddels telt Nederland 87 KFC-restaurants. Iedere dag worden de kip en de vegetarische opties door de KFC-koks vers bereid. Nog steeds naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders. Naast de focus op het product en het verder uitbreiden van het aantal restaurants, is er in de bedrijfsvoering van de restaurantformule veel aandacht voor de ontwikkeling van alle medewerkers.
kfc.nl

Over Collins Foods Europe

Collins Foods Limited is met 47 KFC-restaurants de master franchisepartner van KFC Nederland. Een sociale werkgever mag Collins absoluut genoemd worden. Binnen de restaurants is bijna 90 procent van het management intern doorgegroeid. Naast de focus op interne doorgroeimogelijkheden biedt Collins haar medewerkers ondersteuning op vele vlakken. Voor studenten wordt rekening gehouden met schooldagen, zodat hun bijbaantje perfect combineert met school of universiteit. Verder studeren jaarlijks ongeveer 50 medewerkers aan de KFC-Academy via regelingen van Collins, werken én een mbo- of hbo-diploma halen is zo dus mogelijk!

werkenbijkfc.nl/alle-vacatures

Voor meer informatie of interviewverzoeken, neem contact op:

Ovide Agency (PR-bureau) // Sam Lakker

kfc@ovide.agency

+31 (0)6 38 107 508

KFC opent de deuren in het Haarlemse Schalkwijk

Eerste KFC-vestiging in Haarlem geopend


Amsterdam, 20 december 2022 - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Haarlem. In het nieuwe deel van het winkelcentrum in Schalkwijk kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds gisteren genieten van hun favoriete KFC-gerechten in de compleet nieuwe eetgelegenheid. Het filiaal is het eerste KFC-restaurant in gemeente Haarlem, waar het binnenkort ook mogelijk zal zijn om producten van KFC thuis te laten bezorgen. 

Alternate text

Buckets en kipburgers in Centrum Schalkwijk
Vanaf dinsdag 19 december kunnen bezoekers van KFC Haarlem kennismaken met de versbereide kip van KFC, die traditiegetrouw op smaak wordt gebracht volgens het originele recept uit 1939, met de kenmerkende 11 Herbs & Spices. De bekende buckets, kipburgers, wraps en salades, zijn sinds 31 mei in alle KFC-restaurants ook beschikbaar als vegetarische variant met Veggie tenders, een innovatie in samenwerking met vleesvervangermerk Quorn, ook met de 11 Herbs & Spices kruidenkorst.

“Wij zijn erg trots dat we met de opening van ons nieuwe KFC-restaurant niet alleen een bijdrage kunnen leveren aan de metamorfose van Centrum Schalkwijk, maar nu ook Haarlemmers in de buurt kunnen laten proeven van onze heerlijke kip. We kijken ernaar uit om iedereen te ontvangen en hopen dat wij ook nog nieuwe collega’s binnen het team mogen verwelkomen”, zegt Hans Miete, CEO van Collins Foods, master franchise en de grootste franchisepartner van KFC Nederland.

In het restaurant, waar echte koks iedere dag verse kip bereiden, gaan meer dan vijfentwintig mensen aan de slag. De vestiging is nog op zoek naar extra personeel. Alle openstaande vacatures zijn te vinden op werkenbijkfc.nl/alle-vacatures.

Het restaurant is van maandag tot vrijdag geopend van 11:00 tot 23:00 en op zaterdag en zondag van 11:00 tot 24:00. KFC Haarlem is te vinden in de nieuw aangelegde oostzijde van het winkelcentrum aan de Casablancastraat nummer 22.
NOOT VOOR DE REDACTIE. NIET VOOR PUBLICATIE

Over KFC Nederland

Sinds 1972 opereert de Amerikaanse formule van kiprestaurants, Kentucky Fried Chicken, in Nederland. Inmiddels telt Nederland 86 KFC-restaurants. Iedere dag worden de kip en de vegetarische opties door de KFC-koks vers bereid. Nog steeds naar het originele recept uit 1939 van oprichter Colonel Harland Sanders. Naast de focus op het product en het verder uitbreiden van het aantal restaurants, is er in de bedrijfsvoering van de restaurantformule veel aandacht voor de ontwikkeling van alle medewerkers.
kfc.nl

Over Collins Foods Europe

Collins Foods Limited is met 46 KFC-restaurants de master franchisepartner van KFC Nederland. Een sociale werkgever mag Collins absoluut genoemd worden. Binnen de restaurants is bijna 90 procent van het management intern doorgegroeid. Naast de focus op interne doorgroeimogelijkheden biedt Collins haar medewerkers ondersteuning op vele vlakken. Voor studenten wordt rekening gehouden met schooldagen, zodat hun bijbaantje perfect combineert met school of universiteit. Verder studeren jaarlijks ongeveer 50 medewerkers aan de KFC-Academy via regelingen van Collins, werken én een mbo- of hbo-diploma halen is zo dus mogelijk!

werkenbijkfc.nl/alle-vacatures

Voor meer informatie of interviewverzoeken, neem contact op:

Ovide Agency (PR-bureau) // Sam Lakker
kfc@ovide.agency
+31 (0)6 38 107 508