Download nu
de KFC-app!
INSTALLEREN

Informatie over COVID-19 procedures

We volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD op de voet. Het welzijn van onze gasten, medewerkers en leveranciers is onze hoogste prioriteit. We voeren de hoogste standaarden als het gaat om hygiëne. We hebben onze gedetailleerde procedures nog verder aangescherpt op basis van de RIVM-richtlijnen om zo het verspreiden van het coronavirus te minimaliseren.

Welke protocollen zet KFC in bij zijn restaurants om de verspreiding van het virus te voorkomen?
We volgen het Keeping it Safe & Clean protocol in al onze restaurants. We voeren de hoogste standaarden als het gaat om hygiëne. We hebben onze gedetailleerde procedures nog verder aangescherpt op basis van de RIVM-richtlijnen om zo het verspreiden van het coronavirus te minimaliseren.

Denk hierbij aan het volgende:

  • Alle medewerkers voeren onze reguliere uitgebreide routine voor het wassen van handen uit en deze wordt om de twintig minuten herhaald.
  • Contactpunten zoals deurklinken en leuningen worden meer frequent gereinigd.
  • Overdracht van het eten gaat contactloos.
  • Personeel dat ziek is of verschijnselen heeft mag niet komen werken

Blijft KFC geopend?
In heel Nederland is er veel onzekerheid door het coronavirus, zeker als het gaat over de beschikbaarheid van goederen en diensten.  KFC in verband met de RIVM- richtlijnen alleen open voor drive-thru en bezorging. Wij doen er alles aan om, zolang dit veilig is, open te blijven voor iedereen.

Zo gaan we dat doen: 

  • We vragen je om alleen nog contactloos te betalen. 
  • Alle KFC Drives zijn geopend en we hebben additionele maatregelen getroffen voor een veilige overdracht van de bestelling voor jou en onze medewerkers.  
  • Via onze partners Thuisbezorgd, Deliveroo en Ubereats (z.s.m.) kan je een bestelling plaatsen waarna contactloze delivery volgt. Ook zij hebben extra maatregelen genomen om het verspreiden van het coronavirus te minimaliseren.  
  • Per 18 maart is take-out ook mogelijk in al onze restaurants. Via onze take-out service kan je zelf een bestelling plaatsen bij de kiosks, deze bestelling dien je vervolgens gelijk mee te nemen als het klaar is. Dit gaat volgens een vaste en volledig contactloze procedure om de veiligheid van de gasten en de medewerkers te waarborgen. Consumeren in het restaurant is in verband met de richtlijnen niet toegestaan.  

Voor meer informatie over KFC bij jou in de buurt, kijk op ‘vind dichtstbijzijnde KFC Drive restaurant locator' of op delivery voor bezorging.

Biedt KFC nog wel bezorging aan?
Op dit moment zal KFC bezorging blijven aanbieden in overeenstemming met onze verbeterde wereldwijde procedures. Via onze partners Thuisbezorgd, Deliveroo en Ubereats kan je een bestelling plaatsen waarna contactloze delivery volgt. Ook zij hebben extra maatregelen genomen om het verspreiden van het coronavirus te minimaliseren. Check hier voor een locatie bij jou in de buurt delivery.

Is de KFC Drive open?
Onze Drive is open, geheel contactloos. Let op je kunt alleen met de auto door de drive. We vragen je uitsluitend contactloos te betalen. Kijk op ‘vind dichtstbijzijnde KFC Drive restaurant locator'. Op dit moment zal KFC bezorging blijven aanbieden in overeenstemming met onze verbeterde wereldwijde procedures. Via onze partners Thuisbezorgd, Deliveroo en Ubereats (z.s.m.) kan je een bestelling plaatsen waarna contactloze delivery volgt. Ook zij hebben extra maatregelen genomen om het verspreiden van het coronavirus te minimaliseren.

Welke protocollen zet KFC in onder het personeel van de onderneming?
We doen regelmatig gezondheidschecks bij het personeel. Als ze symptomen hebben mogen ze niet komen werken.

Zijn er al meldingen geweest van ziekte onder medewerkers van KFC?
Er zijn op dit moment geen meldingen bekend. Medewerkers met symptomen of klachten wordt niet toegestaan om te werken. 

Waarom is mijn KFC gesloten?
Enkele restaurants zijn vanwege veranderende economische omstandigheden tijdelijk gesloten. Zodra de omstandigheden dat toelaten zullen deze restaurants snel weer openen.

Vind dichtstbijzijnde KFC